Technische vragen

Indien u problemen ervaart, dan is het altijd een goed idee om de pagina te vernieuwen door te drukken op 'Ctrl' en 'R'. Als er veranderingen gebeurd zijn aan de pagina sinds uw laatste bezoek, dan kan dat resulteren in technische moeilijkheden.

U bent steeds welkom om onze klantendienst te contacteren indien u problemen of foutmeldingen ondervindt op de website. Gelieve een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van het probleem door te geven en, indien mogelijk, een schermafbeelding.

Ik ontvang geen e-mails van GoldDiggerGames.be. Hoe los ik dit op? Ik kan niet spelen Ik kan mijn informatie niet uploaden/bewaren Banners worden niet weergegeven Lange wachttijd voor games Geen van bovenstaande beantwoordt mijn vraag