Technische vragen

Indien u problemen ervaart, dan is het altijd een goed idee om de pagina te vernieuwen door te drukken op 'Ctrl' en 'R'. Als er veranderingen gebeurd zijn aan de pagina sinds uw laatste bezoek, dan kan dat resulteren in technische moeilijkheden. U bent steeds welkom om onze klantendienst te contacteren indien u problemen of foutmeldingen ondervindt op de website. Gelieve een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van het probleem door te geven en, indien mogelijk, een schermafbeelding.

Niet gevonden wat u zocht? Probeer één van deze gerelateerde onderwerpen

Geen van bovenstaande beantwoordt mijn vraag
Ik ontvang geen e-mails van GoldDiggerGames.be. Hoe los ik dit op?
Banners worden niet weergegeven
Ik kan niet spelen
Ik kan mijn informatie niet uploaden/bewaren
Lange wachttijd voor games

Ga Terug