Overtreding van de regels

Prijzen en geschenken
GoldDiggerGames.be behoudt het recht om een winnaar af te wijzen indien er zich een overtreding van de regels heeft voorgedaan of indien men van mening is dat de gebruiker de prijs op een oneerlijke manier gewonnen heeft.

GoldDiggerGames.be heeft het recht om claims op prijzen/welkomstgeschenken af te wijzen, indien er sprake is van oneerlijkheid door vals te spelen met, bijvoorbeeld, IP-adressen, e-mailadressen, kredietkaarten, etc.

Bovenstaande geldt ook voor het aanmaken van meerdere gebruikers, indien GoldDiggerGames.be van mening is dat dit gedaan werd in een poging om misbruik te maken van meerdere welkomstgeschenken of prijzen doorheen acties, games, enz.

Het beoordelen hiervan is steeds het recht van GoldDiggerGames.be, die op elk moment een gebruiker kan afwijzen indien er geoordeeld wordt dat de gebruiker heeft valsgespeeld in overeenstemming met bovenstaande.

Indien er vastgesteld is dat u heeft valsgespeeld in een spel beschikbaar op GoldDiggerGames.be, dan zal dit gemeld worden aan de politie die de zaak zal onderzoeken als fraude.

Personen onder de 18 jaar
Het is illegaal voor iedereen onder de 18 jaar oud om online games te spelen. Daarom is het niet toegelaten voor personen jonger dan 18 om lid te worden van GoldDiggerGames.be.