Ik ken mijn wachtwoord niet. Hoe kan ik het opnieuw instellen?

Als u zich inschreef via één van onze introductie-aanbiedingen, dan werd uw wachtwoord automatisch aangemaakt en naar u verzonden per e-mail. Indien u uw lidmaatschap aanmaakte op GoldDiggerGames.be, dan koos u zelf uw wachtwoord.

In elk geval kan u gemakkelijk uw wachtwoord terug vinden mocht u het vergeten zijn, of mocht u de e-mail met uw login-informatie niet kunnen terugvinden.

Het enige dat u hoeft te doen is surfen naar GoldDiggerGames.be. Klik dan op "Log in" bovenaan rechts. Selecteer "Wachtwoord vergeten" op de pop-up en geef dan het e-mailadres in waarmee u zich inschreef.

Nadat u op "bevestigen" heeft geklikt, zou u binnen enkele minuten uw wachtwoord moeten ontvangen in uw postvak in. Als de e-mail niet verschijnt, gelieve dan uw ongewenste post na te kijken, aangezien ze soms foutief daar belanden.

Mocht het systeem een foutmelding geven, probeer dan eventueel één van uw andere e-mailadressen in te geven. Misschien heeft u zich per ongeluk ingeschreven met een oud e-mailadres.

Indien niets lukt, contacteer dan gerust onze klantendienst.